به گزارش قدس آنلاین به نقل ازواحد مرکزی خبر،دانشمندان می گویند ماده فلاوونوئید موجود در رژیم گیاهی و سبزیجات ، در زنان به کاهش خطر ابتلا به سرطان یاد شده می انجامد ولی این تاثیر در مردان ، ثابت نشده است.
دانشمندان در بررسی جدید خود دریافتند هر قدر میزان این ماده در گیاهان مصرفی بیشتر باشد ، احتمال ابتلا به سرطان معده ، نیز کمتر می شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورک ، هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود.
اگر تومور به لایهای محدود ختم شود و به سایر بافتها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده میشود.
برخی از شکل های سرطان متاستاز (Metastasize) میکنند به این معنی که خصوصیت تهاجمی پیدا کرده و به سایر بافتهای بدن، عمدتا از طریق خون و لنف، سرایت میکنند و تومورهای جدیدی را ایجاد میکنند.
بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطان ها در هر قسمتی از بدن می تواند تظاهر پیدا کنند.
۶ آبان ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۱
کد خبر: 80713
محققان علوم پزشکی اعلام کردند برخی ترکیبات موجود در گیاهان در کاهش خطر ابتلا به سرطان معده در زنان موثرند.
نظر شما